Apteekeille

Terve Päivä -palvelu on nyt saatavana myös apteekkien palveluvalikoimaan!

Palvelun avulla apteekit voivat auttaa asiakkaitaan kokonaisvaltaisessa elintapamuutoksessa sekä saada lisämyyntiä helposti ja riskittömästi.

Terve Päivä -palvelu

Terve Päivä -palvelu on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä Käypä hoito -suosituksiin perustuva digitaalinen palvelu, joka ohjaa kohti pysyvää elintapamuutosta pieni muutos kerrallaan, motivoivasti ja tavoitteellisesti. Palvelu sisältää myös terveydenhuollon ammattilaisen henkilökohtaisen tuen ja ohjauksen pitkäjänteiseen elintapamuutokseen.

Apteekit osana kokonaisvaltaista terveydenhuoltoa

Apteekit ovat tärkeä osa suomalaista terveydenhuoltoa tarjoamalla paitsi lääkkeiden jakelupalveluita myös laajempaa terveysneuvontaa ja -ohjausta asiakkailleen. Ottamalla Terve Päivä -palvelun osaksi palveluvalikoimaansa apteekit voivat auttaa asiakkaitaan entistä paremmin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja terveyden saavuttamisessa. Ohjattu elintapamuutos on tehokas tapa ehkäistä elintapasairauksia jo ennen niiden puhkeamista.

Terve Päivä -palvelun myynti tuottaa monin tavoin

Palvelun myynti on apteekeille helppoa, kannattavaa ja sen voi toteuttaa täysin riskittömästi.  Sen avulla voit vahvistaa apteekkisi mielikuvaa ja luoda lisää kysyntää myös muille elintapamuutokseen liittyville tuotteille, kuten lisäravinteille, vitamiineille tai vaikkapa verenpaineen mittaus -palvelulle.

Kenelle palvelu soveltuu parhaiten?

Palvelu soveltuu tarjottavaksi kaikille elintapamuutoksesta hyötyville apteekkien asiakkaille. Tällaisia ovat esimerkiksi:

  • 2-tyypin diabeetikot
  • verenpainelääkityksen käyttäjät
  • kolesterolilääkityksen käyttäjät
  • lihavuuslääkkeiden käyttäjät
  • elintapasairauksien riskiryhmään kuuluvat

Potentiaaliset asiakkaat on helppo tunnistaa esimerkiksi reseptilääkkeiden noudon yhteydessä.

Palvelu soveltuu erityisesti asiakkaille, joilla on jo motivaatiota elintapamuutoksen tekemiseen, mutta jotka kaipaavat ohjausta pysyvän elintapamuutoksen toteuttamiseen.

Kuinka myynti käytännössä tapahtuu?

Palvelun myynti sekä käyttöönotto on helppoa. Asiakkaan rekisteröinti palvelun käyttäjäksi sujuu reseptitiskillä tai kassalla alle minuutissa ja voit laskuttaa palvelun asiakkaaltasi kerralla tai kuukausittain.

Katso palvelun tarkempi sisältö videolta

Terve Päivä -palvelun käyttäjien palautteita

Ota yhteyttä ja varaa etäesittely!

Haluatko kuulla lisää Terve Päivä -palvelun ottamisesta osaksi apteekkisi palveluvalikoimaa? Ota yhteyttä niin esittelen palvelun sinulle henkilökohtaisesti!

Nora Tuominen
myyntijohtaja
[email protected]
+358 400 466 516